Manuele Total Stations | iM-seriesiM-series 100/50 Total Stations

De iM-serie total stations van Sokkia vertegenwoordigen geavanceerde technologieën en hoogwaardige functionaliteiten. Deze total stations bieden hoge nauwkeurigheid, robuustheid en gebruiksvriendelijkheid, waardoor landmeters efficiënt en nauwkeurig kunnen werken, zelfs onder uitdagende omstandigheden. Met functies zoals draadloze gegevensoverdracht, ingebouwde software voor gegevensverwerking en compatibiliteit met GPS-systemen, zijn Sokkia's iM-serie total stations veelzijdig en geschikt voor diverse toepassingen, waaronder topografische surveys, bouwprojecten en kadastrale metingen. Kortom, Sokkia's iM-serie total stations bieden betrouwbare prestaties en geavanceerde functionaliteiten die tegemoetkomen aan de behoeften van landmeters wereldwijd.


Specificaties voor de iM Total Stations

BDC70 Afneembare Li-ion Batterij Krachtige batterij met een capaciteit van 7,2V en 5,2Ah voor langdurig gebruik.
Batterij + Oplader CDC68A Efficiënte oplader voor het snel opladen van de BDC70 batterij, zodat u altijd klaar bent voor uw volgende meetopdracht.
Zeskantsleutel 1.3, 1.5 en 2.5 Diverse zeskantsleutels voor het eenvoudig aanpassen en onderhouden van uw Total Station iM.
Schroevendraaier -2.3 Voor het moeiteloos aanpassen van kleine onderdelen en componenten.
Lensborstel RoHS Voor het zorgvuldig reinigen en onderhouden van de lenzen van uw Total Station.
Gereedschapstas Een handige tas voor het opbergen en organiseren van uw accessoires, zodat u altijd alles bij de hand heeft.
Silicagel en Siliconendoek Voor het absorberen van vocht en het schoonhouden van uw apparatuur.
Koffer Compleet Een stevige koffer voor veilig transport en opslag van uw iM Total Station en alle bijbehorende accessoires.
Handleidingen Inclusief een snelle startgids en gedetailleerde handleidingen voor een vlotte en probleemloze bediening van uw Total Station.
Adreskaarten en EMC-manualkaart Belangrijke documenten voor registratie en naleving van EMC-richtlijnen.