Digitale TheodolietSokkia DT Series Theodoliet

De Sokkia DT-serie theodoliet is ideaal voor landmeters, met een compact en lichtgewicht ontwerp dat perfect is voor uitlijning en hoekmetingen. Het biedt een uitstekende batterijlevensduur, tot wel 30 werkdagen met één lading. Met een IP66-classificatie is dit apparaat volledig beschermd tegen stof en zware regenval, waardoor het een betrouwbare keuze is voor uitdagende veldomstandigheden. Kies uit modellen van 5", 7" en 9" om te voldoen aan verschillende precisiebehoeften. Daarnaast beschikt het over een gebruiksvriendelijk LCD-display met achtergrondverlichting voor duidelijke uitlezingen, een laserpointer voor nauwkeurige metingen, en een ingebouwde kantelsensor. Voedingsmogelijkheden omvatten langdurige Li-ion batterijen of AA-batterijen. Als duurzaam en veelzijdig gereedschap is de Sokkia DT-serie theodoliet ontworpen voor landmeters die top prestaties zoeken. Met een indrukwekkende batterijlevensduur van maximaal 30 werkdagen op één lading is dit apparaat perfect voor lange werkdagen. Dankzij zijn stevige constructie en IP66-classificatie kan het zware veldomstandigheden aan, inclusief stof en zware regenval.


Standaard specificaties DT  Series Theodoliet

Lange batterijlevensduur Biedt tot 30 werkdagen op één lading, waardoor betrouwbaarheid gegarandeerd is voor uitgebreide meetprojecten.
Stof- en Waterbescherming IP66-classificatie
Precisieopties Verkrijgbaar in modellen van 5", 7" en 9" om te voldoen aan verschillende precisie-eisen bij landmeten.
Verbeterde zichtbaarheid en nauwkeurigheid Beschikt over een gebruiksvriendelijk LCD-display met achtergrondverlichting en een nauwkeurige laserpointer, aangevuld met een ingebouwde kantelsensor voor verbeterde meetnauwkeurigheid.
Veelzijdige voedingsmogelijkheden Ondersteunt zowel langdurige Li-ion batterijen als AA-batterijen, waardoor flexibele stroomoplossingen mogelijk zijn voor langdurig gebruik in het veld.
Gewicht (met batterijen en batterijhouder) Modellen van 5" en 7": 4,1 kg (9,04 lb) Modellen van 9": 4,0 kg (8,82 lb)