Over ons


Kortels

Als vooraanstaand maritiem ingenieursbureau heeft Kortels zich toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten aan de Nederlandse jachtbouwsector. Onze kernactiviteiten omvatten het nauwkeurig digitaal inmeten van schepen, het engineeren van scheepsonderdelen en gedegen bouwbegeleiding. Gevestigd op een scheepswerf in Heusden, zijn we wereldwijd actief als totaaloplossingsaanbieder, met een team van deskundige werknemers die meer dan 20 jaar ervaring hebben binnen de scheepsbouw. Of het nu gaat om het vervaardigen van op maat gemaakte scheepsonderdelen of het begeleiden van het bouwproces van begin tot eind, bij Kortels kunt u rekenen op expertise en toewijding. We streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en blijven streven naar innovatie en uitmuntendheid in alles wat we doen. Met onze geavanceerde 3D-meet- en engineeringoplossingen zorgen we ervoor dat elk project efficiënt wordt uitgevoerd en voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en precisie.


Measuring Solution 

Kortels werkt als partner samen met Topcon en Sokkia om de hoogst mogelijke nauwkeurigheid te leveren met hardware- en softwaretools. Kortels en Sokkia bieden kant-en-klare oplossingen voor 3D-meettechnieken. Sokkia's Total Stations, GNSS-ontvangers, datacollectors, digitale waterpassen en een compleet assortiment veldaccessoires zijn beschikbaar bij Kortels. Al meer dan 100 jaar biedt hun complete lijn meetinstrumenten, GNSS-producten en accessoires kwaliteit die nergens anders te vinden is. Met hun producten bent u verzekerd van duurzame, nauwkeurige instrumenten die vele jaren zullen meegaan. Hun klanten zullen deze robuuste en betrouwbare kwaliteit blijven zien, met innovaties in de GNSS-productlijn, een uitbreiding van constructie specifieke instrumenten en voortdurende verbeteringen aan hun hoogwaardige robotachtige totaalstations. Kortels ondersteunt haar producten met de meest complete service- en ondersteuningsmogelijkheden in de branche, waaronder regionaal gevestigde servicemanagers, technische ondersteuning, online hulp, producttraining en een gecertificeerde reparatietechnici en servicefaciliteit.


Maritime Engineering 

Onze ingenieurs bij Maritime Engineering zijn gespecialiseerd in het vertalen van ontwerpen en technische vereisten naar productierijpe 3D-modellen en bestanden. Met meer dan 20 jaar ervaring binnen scheepswerven en de scheepswervenketen, begrijpen we de tijdsdruk en het detailniveau dat nodig is om aan de verwachtingen van superjachteigenaren te voldoen. Onze voornaamste focus ligt op het voortdurend verbeteren van de kwaliteit van eindproducten, terwijl we tegelijkertijd de tijd aan boord minimaliseren om zo de levertijd van superjachten te verkorten. Bij Kortels werken we uitsluitend met hoogwaardige hardware en software, waardoor we elk vereist formaat kunnen leveren om de gegevens te verwerken tot afgewerkte producten. Dovendien hechten we veel waarde aan een nauwe samenwerking met onze klanten om ervoor te zorgen dat onze oplossingen perfect aansluiten bij hun specifieke behoeften en verwachtingen.


Maritime Measurements

Het Maritime Measurements team bestaat uit gepassioneerde en toegewijde professionals met uitgebreide expertise in het uitvoeren van nauwkeurige metingen in maritieme omgevingen. Uitgerust met hoogwaardige meetapparatuur van Sokkia, zorgen onze ervaren technici voor precisie in elke meting. Wat ons team onderscheidt, is niet alleen onze technische bekwaamheid, maar ook ons vermogen om te luisteren naar de specifieke behoeften van onze klanten. We begrijpen dat elk maritiem project uniek is, en we werken nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte meetoplossingen te bieden die aan hun eisen en verwachtingen voldoen. Bij Maritime Measurements gaat onze toewijding verder dan alleen gegevensverzameling. We zorgen ervoor dat klanten uitgebreide meetgegevens ontvangen voor hun projecten, en indien gewenst bieden we ook aanvullende engineering- en productievoorbereidingsservices. Ons team staat klaar om te voldoen aan de meetbehoeften van klanten in maritieme sectoren, met een voortdurende focus op nauwkeurigheid en excellentie.